Verzenden & retourneren

 


Verzenden


Om je bestelling thuis te laten bezorgen, betaal je verzendkosten voor een verzekerde zending. Op deze manier kunnen wij op elk moment van de dag jouw pakket traceren. De verzendkosten bedragen €5,00 binnen Nederland en €7,50 naar België.

Wij streven er naar om jouw pakket na betaling (tot 17 uur), dezelfde werkdag nog te verzenden.

Wij verzenden onze pakketten met GLS. Je ontvangt op de dag van verzending een mail met je zendingsnummer waarmee je jouw pakket kunt traceren.

In principe moet er iemand aanwezig zijn op het door jou opgegeven adres, omdat er voor het pakket getekend dient te worden. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, dan krijg je van GLS een kaart in de brievenbus waar een tel.nr. op staat die je binnen vijf werkdagen dient te bellen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat GLS weer bij je komt bezorgen. Tevens kun je er voor kiezen om jouw pakketje af te laten leveren op een zgn. “pick-up plek” in je eigen woonplaats. Je kunt hier dan zelf jouw pakketje ophalen met geldig legitimatiebewijs.
 
Het bezorgen van de paketten duurt in de regel één à twee werkdagen.

 

Je ontvangt jouw bestelling graag onder rembours? Vraag één van onze medewerkers naar meer informatie via info@beautylookz.com

Retourneren

Voor uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden via e-mail: info@beautylookz.com
 
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren.
U kunt het artikel retourneren:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen
- als het artikel compleet is
- in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en (fabrieks)verpakking.

 

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:
- producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
- Haarstukken (i.v.m. hygiëne)

 

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:  

- Voeg altijd het retourformulier bij het pakket.
- Stuurt u meer dan één pakje terug en heeft u maar één retourformulier, voeg dan bij de andere pakketten een briefje met daarop uw naam, adres, klantnummer en factuurnummer. 

 

U betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van uw bestellingen. Retourneren is op eigen kosten, tenzij Beautylookz u niet de correcte producten heeft geleverd. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.  
 

Als u bij uw retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Beautylookz wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere lengte of kleur. De verzendkosten van €6,03 kunt u overmaken of contant bij uw retourpakket doen. Wij kunnen u ook een betaallink sturen.

Retouradres:

Beautylookz Retouren
Bindersestraat 33
5701 SX Helmond

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »