Quick-In Hair

WAT IS HET

Wat is het
Quick-In Hair is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Quick-In Hair is de snelste en meest eenvoudige manier om uw look te veranderen. Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar in. Ook als uw eigen haar wat dunner is kunt u deze Quick-In Hair met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Quick-In Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. 1 Quick-In Hair is gelijk aan 125 hairextensions!

 

Waarom Quick-In Hair
Voor één avondje lange haren. Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten om hair extensions te laten aanbrengen. Maar, met de revolutionaire Quick-In Hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou!

Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel!

Quick-In Hair is verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes, structuren en modellen.

Bekijk het assortiment om uw perfecte Quick-In Hair te vinden.

Quick-In Hair is een product van de firma Beautylookz en landelijk verkrijgbaar bij de betere kapsalons.

 

HOE WERKT HET

 

Hoe werkt het
Met Quick-In Hair heeft u binnen één minuut langer en voller haar.

Quick-In Hair werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad die over het hoofd gedragen wordt. Quick-In Hair hangt tussen uw eigen haar in. Uw eigen haar verbergt de draad. Plaats de draad ca. 2 cm achter uw haargrens en duw het haarstuk zachtjes naar beneden over de bolling van uw hoofd, zodat de Quick-In Hair zich aanpast aan de vorm van uw hoofd.

Met de punt van uw kam kunt u voorzichtig uw eigen haar over de draad trekken en het in model brengen. Indien nodig kunt u de draad inkorten.

Tip: let erop dat u Quick-In Hair niet te laag in uw nek gaat dragen. Hierdoor ontstaan namelijk klitten!

 

Vraag uw kapper om advies
Uw Quick-In Hair haar stuk hangt rondom de basis van uw schedel, net ónder de bolling van uw schedel. De lengte van uw haar stuk wordt bepaald vanaf dat punt, aan de achterkant van uw hoofd. We raden u aan Quick-In Hair te laten aanmeten door een professionele, speciaal opgeleide Quick-In Hair kapper. Deze kapper kan u ook adviseren over de juiste haarkleur, die perfect aansluit bij uw eigen haarkleur en structuur.

 

Styling en verzorging

Uw Quick-In Hair is gemaakt van 100% human hair en van hoge kwaliteit. Daarom kunt u Quick-In Hair stylen zoals u met uw eigen haar zou doen. Gebruik hierbij wel altijd een serum om de Quick-In Hair en uw eigen haar tegen hitte te beschermen.

 

Bekijk hier hoe het werkt
Laat u verassen over hoe makkelijk u de Quick-In Hair van Beautylookz inzet en uithaalt.

 

VOOR WIE IS HET

 

Voor wie is het
Quick-In Hair is geschikt voor álle vrouwen, jong en oud, lang en kort haar, die graag tijdelijk langer en/of dikker haar willen hebben.

Quick-In Hair is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met dun en/of kwetsbaar haar. Quick-In Hair wordt eenvoudig ‘in het haar gehangen’, dus niet aan uw eigen haar bevestigd en daarom uitermate geschikt om te dragen wanneer uw eigen haar beschadigd is.

Quick-In Hair is bij uitstek geschikt voor bruids- en feestkapsels en onmisbaar voor een avondje uit. Maar ook wanneer u uw korte kapsel wil afwisselen met een lang kapsel.

De Quick-In Hair is ideaal om te gebruiken bij shows en fotoshoots. Modellen worden in een handomdraai voorzien van een prachtige haarbos.

Tip: Als u de Quick-In Hair extension wilt laten knippen of snijden zodat het aansluit bij uw eigen haarstijl, zorg dan dat dit gedaan word bij een professionele kapper.


Ook voor u
Voor toepassingen en voorbeelden van metamorfoses zie: Galerij.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Overleg met uw Quick-In Hair salon welke variant het beste bij u past.

VOORDELEN

Voordelen

 • Voegt lengte en volume toe
 • 1 Quick-In Hair staat gelijk aan 125 hairextensions
 • Binnen 1 minuut zelf in te zetten
 • Géén schade aan uw eigen haar
 • Geen clips, geen lijn, geen weaving
 • 100% human hair
 • Een volkomen natuurlijke look, onzichtbaar, niet van echt te onderscheiden
 • Makkelijk in onderhoud
 • Perfect te stylen in verschillende looks.
 • Zeer geschikt voor dun haar
 • In 5 seconde zelf weer uitgehaald
 • Gekruld, stijl of met slag: kies maar uit
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en modellen
 • Nieuw: stel uw eigen Quick-In Hair samen!


Assortiment
De Quick-In Hair van Beautylookz is verkrijgbaar in verschillende haarstructuren:

 • Steil in 3 verschillende lengtes: 12 – 16 - en 20 inch; verkrijgbaar in 52 kleuren
 • Bodywave in 2 verschillende lengtes: 16 - 18 inch; verkrijgbaar in 14 kleuren
 • Italian Bodywave in2 verschillende lengtes: 18-22 inch; verkrijgbaar in 20 kleuren
 • Quick-In Hair is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen: met- of zonder zijkanten

Klik hier om alle kleuren en structuren te bekijken


De lengte die u kiest
De Quick-In Hair van Beautylookz is verkrijgbaar in verschillende lengte maten:

Steil haar:

12 inch = 30 cm
16 inch = 40 cm
20 inch = 50 cm
24 inch = 60 cm

Slag:
16 inch = 40 cm
18 inch = 45 cm

Krul:
18 inch = 45 cm
22 inch = 55 cm


TIPS VOOR VERZORGING


Tips voor verzorging


Borstelen
Voor u de Quick-In Hair gaat wassen dient u voorzichtig het haar te borstelen.
Begin met borstelen altijd onderaan en werk zo naar boven.
De Quick-In Hair dient ten allen tijden geborsteld te worden met een special “extensions borstel”, dit om uitvallen en uittrekken van het haar te voorkomen. haar te voorkomen.

Wassen
U mag de Quick-In Hair alleen wassen met een vocht inbrengende shampoo. Als u de Quick-In Hair wast, verdeel de shampoo dan van boven naar beneden over het haar. Wrijf het haar niet tussen de handen. Daarna spoelt u de Quick-In Hair uit met handwarm water. Zorg te allen tijden dat u de Quick-In Hair goed uitspoelt.

Vervolgens herhaalt u deze handeling met een speciale conditioner voor gekleurd haar. Deze bevat een stofje wat er voor zorgt dat de haarschubben gesloten worden en invloeden van buitenaf niet schadelijk zijn voor het haar. Natuurlijk kunt u ook af en toe een masker gebruiken om het haar te verzorgen, deze dient u dan enkele minuten in te laten trekken.
Daarna spoelt u de Quick-In Hair uit met handwarm water totdat het water volledig helder is.

Drogen
Bij het drogen van het haarstuk zijn enkele zaken erg belangrijk. Voor de steile variant en de Bodywave en Italian Bodywave gelden dan ook andere droog methodes.

Voor de steile variant geldt:

Knijp het overtollige water uit uw Quick-In Hair en leg deze dan op een handdoek. Vervolgens rolt u de Quick-In Hair op zodat het meeste vocht in de handdoek trekt. Hang dan uw Quick-In Hair op aan de bijgeleverde hanger. Hierna borstelt u de Quick-In Hair voorzichtig uit begin onderaan en werk zo naar boven. Laat de Quick-In Hair natuurlijk drogen. Zodra uw Quick-In Hair droog is kunt u na het gebruik van een beschermend serum uw Quick-In Hair weer in het gewenste model stylen.

Voor de Bodywave geldt:

Knijp het overtollige water uit uw Quick-In Hair en leg deze dan op een handdoek. Vervolgens rolt u de Quick-In Hair op zodat het meeste vocht in de handdoek trekt. Daarna borstelt u de Quick-In Hair voorzichtig uit begin onderaan en werk zo naar boven. Bij deze variant gebruikt u na het borstelen eerst een beschermend serum. Deze verdeelt u over de Quick-In Hair. Het serum zorgt ervoor dat de haarschubben van het haar gesloten worden, dit voorkomt pluisvorming en klitten. Hang uw Quick-In Hair niet aan de bijgeleverde hanger maar leg deze neer op een handdoek. Zet uw vingers in het haar en knijp de Quick-In Hair op zodat u als het ware de krul erin knijpt tot een pakketje van 20 bij 20 centimeter. Laat de Quick-In Hair dan ook op deze manier liggend drogen. Na een uur kunt u de Quick-In Hair nogmaals omdraaien en dezelfde handeling uitvoeren. Dit om er voor te zorgen dat de slag stevig terugkomt. Zodra uw Quick-In Hair droog is kunt u uw Quick-In Hair weer in het gewenste model stylen.

Voor de Italian Bodywave geldt:

Knijp het overtollige water uit uw Quick-In Hair en leg deze dan op een handdoek. Vervolgens rolt u de Quick-In Hair op zodat het meeste vocht in de handdoek trekt. Daarna borstelt u de Quick-In Hair voorzichtig uit begin onderaan en werk zo naar boven. Bij deze variant gebruikt u na het borstelen eerst een beschermend serum. Deze verdeelt u over de Quick-In Hair. Het serum zorgt ervoor dat de haarschubben van de haarstructuur worden gesloten, dit voorkomt pluisvorming en klitten. Hang uw Quick-In Hair niet aan de bijgeleverde hanger maar leg deze neer op een handdoek. Zet uw vingers in het haar en knijp de Quick-In Hair op zodat u als het ware de krul erin knijpt tot een pakketje van 20 bij 20 centimeter. Laat de Quick-In Hair dan ook op deze manier liggend drogen. Na een uur kunt u de Quick-In Hair nogmaals omdraaien en dezelfde handeling uitvoeren. Dit om er voor te zorgen dat de krul stevig terugkomt. Zodra uw Quick-In Hair droog is kunt u uw Quick-In Hair weer in het gewenste model stylen.

Stylen
Als het haar eenmaal droog is kunt u de Quick-In Hair na gebruik van een beschermend serum gaan stylen zoals u dat normaal ook met uw eigen haar zou doen. Wij adviseren de Quick-In Hair te stylen als deze nog aan de hanger bevestigd is. Op deze manier bereikt u het beste en snelste resultaat.

Gebruik geen verstevigingsproducten die uw Quick-In Hair kunnen doen uitdrogen. In plaats hiervan kunt u gebruik maken van een beschermend serum.

Gaat u gebruik maken van uw stijl- of krultang, verwarm dan nooit de draad. Deze kan smelten.


Tip: noteer de maat van uw draad!

Ten aller tijden uw draad opmeten en de centimeters noteren (mocht er ooit iets gebeuren dan kunt u hem zelf namelijk weer herstellen).

Hoe kunt u de draad herstellen?

 1. Knip uw oude draad af en neem een nieuwe draad.
 2. Begin aan 1 zijde het draad door het lusje te halen en leg er dan 3 knopen in.
 3. Trek deze strak aan.
 4. Haal het uiteinde van de draad door het andere lusje en leg hier 1 knoop in.
 5. Nu kunt u de draad groter of kleiner maken.
 6. Wanneer de draad op de gewenste maat is knoopt u deze wederom 3 keer en trekt u deze strak.
 7. Knip het overtollige deel van de draad af maar zorg ervoor dat er altijd 1 centimeter over blijft aan beide zijdes. Doet u dit niet dan zal de knoop weer los gaan.

Uw kapper zal u de eerste keer helpen met het aanmeten van uw Quick-In Hair. Standaard worden er 2 reservedraadjes meegeleverd bij de Quick-In Hair.


Lange levensduur

Quick-In Hair extensions hebben een lange levensduur mits u onderstaande regels in acht neemt.

 • Niet bleken of kleuren
 • Niet dragen tijdens het slapen
 • Niet dragen tijdens het zwemmen
 • Was Quick-In Hair met een vochtinbrengende shampoo
 • Geef Quick-In Hair regelmatig extra verzorging door middel van een masker
 • Gebruik een conditioner voor gekleurd haar
 • Kijk uit met vuur (Quick-In Hair is brandbaar)


VEELGESTELDE VRAGEN


Veelgestelde vragen

Waar kan ik Quick-In Hair van Beautylookz kopen?
Bij de betere salons bij u in de buurt (zie Verkooppunten) of tijdens publieksbeurzen (zie Beurzen)

Hoe weet ik welke kleur het beste bij me past?
Met de Quick-In Hair kunt u onopvallend extra lengte en volume creëren in uw eigen haarkleur, of juist met een opvallend contrast. Om de juiste keuze te maken, kunt u het beste een bezoek brengen aan een van onze salons. Zij kunnen u precies adviseren wat het beste bij u past, qua kleur maar ook qua lengte. 

Wat kost Quick-In Hair?
De prijs voor een Quick-In Hair is afhankelijk van de lengte en structuur die u kiest. Hiervoor is geen standaard prijs beschikbaar. Wij adviseren u om voor een passend antwoord op deze vraag contact op te nemen met een Quick-In Hair salon in uw omgeving.

Ik wil mijn Quick-In Hair graag wassen, hoe kan ik dat doen?
U mag de Quick-In Hair alleen wassen met een vocht inbrengende shampoo. Als u de Quick-In Hair wast, verdeel de shampoo dan van boven naar beneden over het haar. Wrijf het haar niet tussen de handen. Daarna spoelt u de Quick-In Hair uit met handwarm water. Zorg te allen tijden dat u de Quick-In Hair goed uitspoelt.

Vervolgens herhaalt u deze handeling met een speciale conditioner voor gekleurd haar. Deze bevat een stofje wat er voor zorgt dat de haarschubben gesloten worden en invloeden van buitenaf niet schadelijk zijn voor het haar. Natuurlijk kunt u ook af en toe een masker gebruiken om het haar te verzorgen, deze dient u dan enkele minuten in te laten trekken.

Daarna spoelt u de Quick-In Hair uit met handwarm water totdat het water volledig helder is.

Hoe kan ik mijn Quick-In Hair het beste stylen?
Wij adviseren Quick-In Hair te stylen als deze nog aan de hanger bevestigd is. Op deze manier bereikt u het beste en snelste resultaat. U kunt gebruik maken een krul- of stijltang mits u vooraf een beschermend serum in de Quick-In Hair doet. Vermijd aanraking met de stijltang of krultang van de draad (deze kan smelten).

Hoe vaak kan ik mijn Quick-In Hair gebruiken?
Doordat de Quick-In Hair geen schade aan uw eigen haar toebrengt, kunt u uw haarstuk zo vaak als u wilt dragen.

Ik ben met mijn stijltang tegen het draadje van mijn Quick-In Hair gekomen, wat nu?
Het draadje kan niet tegen hitte en zal bij aanraking smelten. Bij Quick-In Hair krijgt u altijd twee extra draadjes meegeleverd zodat u zelf de Quick-In Hair kunt herstellen, mocht de stijl- of krultang per ongeluk tegen de draad zijn aangekomen. Het is verstandig om, wanneer bij de kapsalon uw Quick-In Hair voor het eerst gestyled wordt, de lengte van het draadje op te meten. Noteer de gegevens ergens. Mocht u Quick-In Hair een keer zelf moeten herstellen, dan kunt u hierop makkelijk terugvallen.

Kan ik mijn Quick-In Hair ook kleuren?
Ja dan kan maar wij raden het u niet aan. Overleg daarom altijd met een professionele salon. Uw garantie zal komen te vervallen wanneer het haarstuk geverfd is.

Ik heb kort haar, kan ik de Quick-In Hair dan ook gebruiken?
Zeker, maar u moet wel een béétje lengte hebben. Niet alleen om het draadje weg te kunnen werken, maar ook voor een natuurlijke overgang van uw eigen haar naar het haarstuk. Hoe langer dus uw eigen haar is, des te natuurlijker de overgang oogt. U kunt Quick-In Hair ook gebruiken om uw haar op te steken of voor een staart.

Kan ik meer dan één Quick-In Hair dragen?
Het is zeker mogelijk om meer dan één Quick-In Hair te dragen. Soms is het zelfs ook noodzakelijk om op een natuurlijke manier een verlenging van het haar te krijgen. We adviseren dan het eerste model met zijkanten te dragen en de tweede zonder zijkanten.

Voorbeeld:
U kunt een Quick-In Hair dragen met de lengte 16 inch met zijkanten en daarover een Quick-In Hair 12 inch zonder zijkanten, waardoor u een mooie natuurlijke overgang creëert. Hetzelfde geldt voor de 20 inch samen met de 16 inch.

Hoe maak ik krullen in mijn Quick-In Hair?
Voor krullen in de Quick-In Hair werkt u het beste met een stijl- of krultang. Tip: zorg er altijd voor dat u Quick-In Hair vooraf beschermt met bijvoorbeeld een serum speciaal ontwikkeld voor het gebruik van hittetangen. Het makkelijkste en snelste werkt u, wanneer u de Quick-In Hair krult als deze nog op het hangertje hangt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »