Algemene voorwaarden

Betalen - Prijzen:

Al onze producten worden geleverd nadat uw betaling door Beautylookz is ontvangen. Wij bieden u diverse betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, op rekening (Klarna) en voorafbetaling. Onder rembours verzenden is alleen op aanvraag.

Voorafbetalingen  dienen volgens onderstaande gegevens te worden voldaan:

ABN AMRO 540025135
IBAN: NL18ABNA0540025135
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Beautylookz, onder vermelding van ordernummer en naam.
Prijzen op de dag van bestelling zijn geldend, ook bij eventuele naleveringen.

Aanbiedingen welke door ons geoffreerd worden, kunnen niet geretourneerd en/of geruild worden.

Producten blijven tot op het moment van betaling eigendom van Beautylookz en kunnen bij betalingsoverschrijding direct teruggevorderd worden.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld).


Verzendkosten:

Nederland:  € 5,00 incl. BTW. Vanaf €50,00 gratis verzenden!
Rembours NL (op aanvraag):  € 14,50 excl. BTW
EU landen: Op aanvraag


Verzending:

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17.00 uur en waarvan de betaling op onze rekening is bijgeschreven, worden nog dezelfde werkdag verzonden*. De aflevertijd is 1 á 2 werkdagen. In de praktijk wordt ongeveer 90% de volgende werkdag afgeleverd.

Bij verzending met GLS is een postbusnummer niet van toepassing. Dit kan alleen bij verzending met TNT.
 

Levering:

Uw bestelling zal door GLS worden aangeboden. Het betreft  z.g. verzekerd vervoer. Dit houdt in dat u aanwezig dient te zijn om voor ontvangst te tekenen. In overleg is het mogelijk uw bestelling op andere wijze te laten bezorgen. Wanneer GLS het pakket niet kan afleveren, ontvangt u een kaart van GLS, waarmee u zelfstandig een nieuwe afspraak kunt maken voor het opnieuw aanbieden van het pakket.
 

Garantie: 

Wij doen ons uiterste best uw bestelling correct samen te stellen en tijdig te verzenden. Indien u uw bestelling heeft ontvangen, adviseren wij u deze te contoleren op juist- en volledigheid. Indien uw bestelling onjuist, onvolledig, danwel bechadigd is, dient u hiervan melding te maken bij Beautylookz. Dit is mogelijk tot 7 dagen na ontvangst van de goederen. Na overleg met Beautylookz. kunnen goederen eventueel geruild danwel geretourneerd worden. Dit is mogelijk mits de goederen en verpakkingen onbeschadigd zijn. 
Eventuele (extra) verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Beautylookz geeft geen garantie op hairextensions die gekleurd zijn. Beautylookz is niet verantwoordelijk voor de toepassing van geleverde producten.

Eventuele afwijking in kleuren en structuren, voor zover acceptabel, kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Het kleuren van de haren is altijd op eigen risico. Eventuele beschadigingen hierdoor worden niet door Beautylookz vergoed.

Geschillen:

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.


* mits op voorraad

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »