Marc Inbane Marc Inbane Spray Tanning

De natural tanning spray va Marc Inbane werkt snel en eenvoudig. Het blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of worteleffect.
product-banner
€39,95
Incl. btw

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om uw kleur op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen. 

Met het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke kleur te hebben. 

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.                                                                                     

Hoe werkt het?

De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam. 

De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.

 

TIPS

Enkele tips voor het beste resultaat: 

  • Schud de flacon goed vóór gebruik
  • Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de natural tanning spray aanbrengt
  • Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden
  • Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af
  • Spray de natural tanning spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »