Euro SoCap Sticker Line Tape-On Extensions 12 Donker goudblond

Voor de toepassing van dit systeem heeft Euro So.Cap. speciaal een dubbelzijdige plakband ontwikkeld die geheel onzichtbaar wordt aangebracht. Topkwaliteit is gegarandeerd met 100% natuurhaar van Remy-kwaliteit uit India. Inhoud: 6 stuks.
product-banner
€25,41
Incl. btw

Het productassortiment van Euro So.Cap. is compleet met de introductie van een nieuw systeem van hair extensions: Sticker Extension. Voor de toepassing van dit systeem heeft Euro So.Cap. speciaal voor extensions een dubbelzijdige plakband ontwikkeld. Dankzij dit onderdeel kunnen extensions direct en geheel onzichtbaar worden aangebracht, zonder dat speciale hulpmiddelen nodig zijn. Deze Extensions zijn geheel door Euro So.Cap. vervaardigd. Topkwaliteit is dus gegarandeerd, want er is uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurhaar van Remy-kwaliteit uit India.

De Sticker Extension bestaat uit een flinterdun, dubbelzijdige plakband van 4 cm breed en 1 cm hoog. Zijn vorm is zo ontworpen dat de extension heel eenvoudig en snel kan worden aangebracht; om een lok aan te brengen hoeft deze alleen met de vingers te worden vastgedrukt. Een innovatieve eigenschap van de Sticker Extension is dat de lokken vaker kunnen worden gebruikt. Daartoe hoeft alleen het dubbelzijdige plakband te worden verwisseld. Om de extension te verwijderen, moet Liquid Remover van Euro So.Cap. worden gebruikt.

De Sticker Extension is verkrijgbaar in de volgende kleuren van de Euro So.Cap.-kleurenring: 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 20, 24, 27, 32, 140, DB2, DB3, DB4, 1001, 59, 62, 64, 66, 67, 68, in de volgende lengte: 40/45 cm.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »