Euro SoCap Deluxe Line Extensions 140 Intens blond

De “Deluxe” extension wordt gekenmerkt door een superieure haarkwaliteit, wat inhoudt dat alle extensions dezelfde lengte hebben van aanzet tot punt, vol en dik van aanzet tot punt.Inhoud: 25 stuks.
product-banner
€80,16
Incl. btw

Beautylookz levert extensions van verschillende merken. Een voorbeeld van een topproduct tegen een scherpe prijs is Euro SoCap. Euro SoCap Extensions zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zowel natuurlijke kleuren als fantasiekleuren. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een merk in het hogere segment. Euro SoCap is wereldwijd een begrip in de hairextensionsbranche.

DELUXE Line (TOPKWALITEIT TOT IN DE PUNTEN!)

Deluxe Line is de nieuwe productlijn voor hair extensions ontwikkeld door Euro So.Cap., in samenwerking met de beste kappers ter wereld, die alleen het beste voor hun klanten kiezen.

De “Deluxe” extension wordt gekenmerkt door een superieure haarkwaliteit, wat inhoudt dat alle extensions dezelfde lengte hebben van aanzet tot punt.
Alleen met de “Deluxe” extension kunt u verlengen en/of VERDIKKEN,  vol en dik van aanzet tot punt.

De “Deluxe” extension is verkrijgbaar in de lengte 50 cm en in de volgende Euro So.Cap. kleuren: 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 20, 24, 27, 32, 35, 140,  DB2, DB3, DB4, 1001, 1002, 1003, 1004, 8/26, 12/DB2, 18/24, 27/140.

Goedkope hairextensions

Een groot voordeel van Euro SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief voordelige hairextensions, terwijl de kwaliteit doet verwachten dat het hoge prijzen vraagt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.

De Euro SoCap Extensions worden verwerkt in Italië en worden gemaakt van 100% Indisch menselijk haar. De extensions kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen, waardoor ze altijd mooi vallen met uw eigen haar. Het resultaat geeft hierdoor een natuurlijk effect.
 

Beautylookz over SoCap Extensions:

''Er zijn 3 merken SoCap hairextensions, te weten Euro Socap, Socap Originals en She by SoCap. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze hairextensions van de 3 Socap's. Wij zijn van mening dat er geen verschil in zit. Alle drie de SoCap levenciers in Nederland beweren dat zij de 'enige echte SoCap' zijn. Echter was hun vader in het verleden de eigenaar van de enige SoCap, maar droeg het bedrijf over op zijn 3 zoons. Deze drie broers zijn jaren geleden hun eigen weg gegaan en hebben ieder voor zich op het zelfde product SoCap hairextensions hun eigen sticker geplakt om zo verder te kunnen gaan en de concurrentie met hen aan te kunnen gaan. Beautylookz biedt u de Euro SoCap Extensions aan."

De SoCap hairextensions kunnen gekleurd worden, echter is het wel altijd op eigen risico. 
Kleuren van de haarextensions is op basis van maximaal 3% waterperoxide.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »