Euro SoCap Classic Line Extensions 26/130 Diep Goudblond/ Koperrood

De Classic Line Extension wordt gekenmerkt door haren van dezelfde lengte in elke haarlok. Hierdoor kan een uniform effect worden verkregen en kan het haar tot aan de punten worden afgeknipt. Geschikt voor verlenging als verdikking. Inhoud:25 stuks.
product-banner
€36,30
Incl. btw

Beautylookz levert extensions van verschillende merken. Een voorbeeld van een topproduct tegen een scherpe prijs is Euro SoCap. Euro SoCap Extensions zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zowel natuurlijke kleuren als fantasiekleuren. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een merk in het hogere segment. Euro SoCap is wereldwijd een begrip in de hairextensionsbranche.

CLASSIC Line

Om aan de eisen van al zijn klanten tegemoet te kunnen komen, biedt Euro So.Cap. verschillende systemen voor haarverlenging aan. De Classic Line Extension wordt gekenmerkt door haren van dezelfde lengte in elke haarlok. Hierdoor kan een uniform effect worden verkregen en kan het haar tot aan de punten worden afgeknipt.

Deze hair extensions zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de Euro So.Cap.-kleurenring, in verpakkingen van 25 haarlokken en in 4 verschillende lengten: 30, 40, 50, 55-60 cm.

In de optiek van Euro So.Cap. kunnen hair extensions niet alleen worden gebruikt voor traditionele haarverlenging, maar ook wie zijn eigen haar dikker wil laten lijken, kan hier op vele manieren mee uit de voeten. Hair extensions kunnen namelijk uitstekend worden toegepast om het haar dikker te maken en het daardoor meer volume en luchtigheid te geven.

Goedkope hairextensions

Een groot voordeel van Euro SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief voordelige hairextensions, terwijl de kwaliteit doet verwachten dat het hoge prijzen vraagt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.

De Euro SoCap Extensions worden verwerkt in Italië en worden gemaakt van 100% Indisch menselijk haar. De extensions kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen, waardoor ze altijd mooi vallen met uw eigen haar. Het resultaat geeft hierdoor een natuurlijk effect.
 

Beautylookz over SoCap Extensions:

''Er zijn 3 merken SoCap hairextensions, te weten Euro Socap, Socap Originals en She by SoCap. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze hairextensions van de 3 Socap's. Wij zijn van mening dat er geen verschil in zit. Alle drie de SoCap levenciers in Nederland beweren dat zij de 'enige echte SoCap' zijn. Echter was hun vader in het verleden de eigenaar van de enige SoCap, maar droeg het bedrijf over op zijn 3 zoons. Deze drie broers zijn jaren geleden hun eigen weg gegaan en hebben ieder voor zich op het zelfde product SoCap hairextensions hun eigen sticker geplakt om zo verder te kunnen gaan en de concurrentie met hen aan te kunnen gaan. Beautylookz biedt u de Euro SoCap Extensions aan."

De SoCap hairextensions kunnen gekleurd worden, echter is het wel altijd op eigen risico. 
Kleuren van de haarextensions is op basis van maximaal 3% waterperoxide.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »