Chi Dual Voltage

CHI Regular Dual Voltage is een professionele stijltang met beweegbare platen die zich standaard verwarmt tot 200 graden.
product-banner

€149,00 €129,95

Incl. btw

CHI Regular Dual Voltage is een professionele stijltang met beweegbare platen die zich standaard verwarmt tot 200 graden. De tool is voorzien van een keramische heater, is positief geladen en produceert negatieve ionen, wat ervoor zorgt dat het vocht in het haar behouden blijft. Daarnaast zorgen de keramische platen dat de haarschubben sluiten na gebruik en wordt de kleur van het haar langer behouden.

Overige informatie:

Totale lengte tot aan de snoer: 25,5 cm

Lengte keramische platen: 9 cm

Breedte keramische platen: 3 cm

Lengte van de snoer: 3 meter

Dubbel Voltage (voor gebruik in het buitenland

 

Gebruik:
Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Zet de CHI Regular steiltang aan en laat deze warm worden. Als u de stijltang aanzet, gaat het rode lampje aan de binnenkant aan. Zodra het rode lampje knipperd, is de stijltang op temperatuur. Neem een pluk haar en breng deze aan tussen de platen van de stijltang. Begin zo dicht mogelijk tegen de haaraanzet aan. Beweeg de stijltang zachtjes maar vloeiend naar de punten toe. Herhaal dit totdat het gehele haar gestijld is.

 

Resultaat:
De CHI Regular stijltang zorgt voor prachtig steil haar. Het haar is glad en zacht. Pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon en het haar heeft een mooie glans.

 

Garantie:
Om de kwaliteit van haar stijltangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Regular/Dual Voltage Stijltang.

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland en garanderen u daarom dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

5/5

Angelica Geplaatst op 17 Juli 2014 at 15:27

Beste steiltang die ik tot nu toe heb gehad. Een aanrader

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »